Uusi viikko ja uudet tuulet. Ainakin mulla! On nimittäin hyvä fiilis taas, sikäli mikäli se ikinä huono ees olikaan, mutta nyt on taas virtaa ja intoa ihan kaikkeen. Parasta on ehkä se tosiasia, että mulla on tiedossa jopa päivämäärä, jolloin kotiini virtaa taas lämmin vesi! Huhtikuusta asti on oltu Iiron kanssa ilman sitä ja muutenkin puolitoistakuukautta lukuunottamatta on asuttu ihan omasta tahdosta ja remppaajan painajaiseksi keskellä kaaosta. Vaan nyt näkyy valoa tunnelin päässä ja on muuten HYVÄ FIILIS! Kyllä kannatti kaikki itku ja hampaiden kiristys.Pohjalaisten sanoin keskenerästä ei sais näyttää, ei hulluille, eikä herroille. Mutta onneks ei olla Pohjanmaalta ja tän yhen kuvan verran vaan. Tältä näyttää siis kännykkäkuva uudesta keittiöstä yhdestä kulmasta otettuna. Tuosta vasemmalta puuttuu pari valkoista avohyllyä seinältä- muuten tuo seinämä alkaa olla ready. Toisella seinämällä on järkky suuri saareke kun seinä kaadettiin olohuoneen puolelta. Laitan lisää kuvia heti ko on oikeati valmista. Mikä parasta; minun kodissa ei ole enää krääsää, ei tyhjää tavaraa. Ylimääränen on viety pois, eikä se ikinä palaa. Siellä on valoa ja väriä ja tilaa hengittää. Saapi luovuus kukkia ja energia virrata. Olen ihan fiilareissa!!!!

Ja olihan se rakkauttakin ilmassa kun pitkäaikainen ystäväni yläasteelta asti meni naimisiin. Ajahutin lauantaiaamusta kauniille Posiolle ja siellä sitten pienellä porukalla juhlittiin hääparin päivää.Heli häähumussa laugh. Niin hempeenä että!

Tulomatkalla Rovaniemen kohdalla näin puoleen vuoteen äitiänikin, kun hain hänet syömään kanssani. Eikö ole hyvä syy tavata pitkästä aikaa, kun toinen kerta on minut synnyttänyt tasan 33 vuotta sitten? Sunnuntaina oli siis minun syntymäpäivä. Ystävätär tuli yllärinä kylään kukkasten, jäätelöpakettien ja itsetehdyn kortin kanssa kera poikansa, joiden kanssa Iirokin sai leikkiä sitten. Oli mukava syntymäpäivä kyllä- oikein teki mieli onnitella itteäki että ompa kiva ko on joskus saanu tänne syntyä. Pitääki taas lisätä +1v tuohon "kirjoittaja" - palkkiin. Huh muuten! Kun aloin tähän blogihommaan siinä tais lukea 28 vuotias nainenindecision. OMG! Mihin nää vuodet vierii!?! Ja miten ne menee niin nopeaa? Alkaa tajuta sen, kuinka ikä on vaan numeroita ja kuinka ei oikeastaan haluiskaan mennä ajassa YHTÄÄN taaksepäin. Olen joskus puhunut ääneenkin, kuinka menisin mieluummin vaikka vuodeksi vankilaan (siellä sais rauhassa lukea kaikkia hyviä kirjoja ja askarrella vaikka autokilpiä) kuin että vaihtoehto ois mennä vuosia taaksepäin ja tehdä ihan kaikki ne samat virheet ja erheet aina uudelleen. Kyllä se vain niin on, että juuri nyt on kaikki hyvin, just tässä on hyvä olla. Olen ylpeä 33-vuotias.

Vaikka Vuodatus-blogit ja tämä minunki blogi on käynyt turmion porteilla, sain Kirsiltä tämmösen kivan tunnustuksen. Kuulema on kivoja kakkuja ja tekstit mukavaa luettavaa. Kiitos Kirsi! En ala tätä nyt sen komppis laittamaan eteenpäin, mutta joka haluaa jakaa sitä niin ilman muuta saa napata mukaan.

ilove.jpg

 Flunssakin on selätetty ja nyt saa kuin saakin taas jatkua hyvin alkanut patikointiharratus! Varsinkin kun pääsen kotonakin kohta suihkuun, ei tarvi aina ex-anopin luo juosta pyyhe kainalossa. Täällä on niin paljon noita makkeita tuntureita mitä kiivetä ees taas, mikäs sen somempaa liikuntaa! Ja Kanttiinissa päivän oltuaan sitä todella haluaa ulkoilmaan. On sen verran lämmin mesta tämän minun työpaikka... Lisäksi kävin muuten ilmottamassa itteni taas vuoden tauon jälkeen spinning tunneille löydettyäni 18 valmiiksi maksettua kertalappua. Oikein pelottaa jo mennä sinne, kuinka sitä on rappeutunu ko ei ole vuoteen käyny. Onneks siellä ei kukaan näe, jos "hieman" huijaa vastuksen kanssawink.

Kakkuja on kans kovasti tällä(kin) viikolla tilauksessa. Sunnuntaina eetteriin sitten seuraavanlaisia tekeleitä: DC-kakku, heppakakku, herofactor, Angry Birds, Titanic, voileipäkakku... Kunhan kotiudutaan ensin Karesuvanon Tupper-kekkereistä. Jänskää!

On mulla kuulkaa taas kaikkea. Toivottavasti kaikilla muillakin.
heart