En ole aiemmin jakanut mitään reseptejä täällä sen kummemmin, kun olen aatellu, että netti on jo täynnä reseptejä- kyllä google tietää. Leipominen sinällään kun ei mitään ydinfysiikkaa vaadi. Mutta nyt tää Tupper-mania saa minut innostumaan tästäkin, aion siis jatkossa täällä tehä niillä leipoma yms. juttuja ja laittaa sitten tänne ne. Vähän niinkuin se suklaakakku mikrossa tyylillä, jonka maanantaina tänne kirjoitin.100g voita tai margariinia
2,5 dl sokeria
2 munaa
1 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoa
1 dl kaakaojauhoa
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
100g suklaata rouhittuna

200 astetta, 15-20 min

(ps. Tästä taikinasta tulee noin 15 muffinssia)

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen nopeasti sekoittaen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään mittamarissa ja kaatele sirottajan läpi vuoretellen taikinaan maidon kanssa.Rouhi suklaa yrttileikkurissa (tunnetaan myös sipulisilppurina) ja sekoita joukkoon.Jos käytät ekaa kertaa silikonivuokaa niin pese se käsin lämpimällä vedellä ja lopuksi huuhdo kylmällä. Ekan kerran käyttäessäsi se kannattaa rasvata kevyesti, muulloin tätä ei tarvita. Lisäksi mie en tykkää että taikina laitetaan lusikoilla vuokiin, haluan aina pursottaa ne jolloin niistä tulee kauniita- tasasia pinnoiltaan. Tähän käy hyvin Tupperin pursotuspussi, mitä saa jälleen tauon jälkeen.Nämä vuat voi pestä kyllä koneessa, mut minun mielestä kone pesee ne "liian hyvin" ja ne jotenkin kuivuu. Tällöin on vaikempaa saada se leivos sieltä ulos, tai siitä irtoaa vaan semmonen "hattu" ja höttö puolestaan jämähtää sinne sisään. Ja sekös on ärsyttävää!  Nämä lähti kuitenki tosi nätisti irti, ja asettelin ne vasta kypsinä paperivuokiinsa, jolloin nekin säilyttävät ulkonäkönsä eivätkä rasvoitu läpi.Samaisella sirottimella vielä tomusokkeria ja valmiita ovat. Vetele kuumana kylmän maidon kera tai sitte anna maustua seuraavaan päivään, jolloinka ne itseasiassa ovat parhaimmillaan. Minun mielestä siis wink.

Teen ensi viikon maanantaina 17.9 Tupper-tilauksen syksyn Freak Out tarjousviikosta 37, joten mikäli haluat jotain vain tän viikon voimassaolevista tarjouksista tilata irtotilaukseeni niin ilmoittele vaikka tekstarilla tai meilitse. Toki soittaakki saa. Tästä klikkaamalla näet tarjouslehtisen.