Mulla on niin paljon nykyisin hommaa ja touhotusta, että tarvisin nyt Kanttiiniin työntekijän minua aina silloin tällöin tuuraamaan. Tarve on pieni, noin 2-3 vrk kuukaudessa ja vain 6-7  tuntia per päivä. Sen verran, että joku aamu voisin jäädä kotia maalaamaan vaikka tauluja tai tekemään paperihommia, tai jos on ite tai lapsi kipeä niin voisi oikeasti jäädä lepäämään.

Koska työ on arkityötä ja itsenäistä, tarvii tekijän olla joko a) ahkera opiskelija, joka ei käy koulua päivisin :) b) reipas työtön c) ihana eläkeläismummeli, joka opettaa minuakin leipomaan kaikkea ihanaa. Mie kyllä luotan omaan intuitioon niin, että tunnen sitte kyllä kuka on hyvänlainen ja sopiva tähän Kanttiiniin. Täällä kun viedään kahvit pöytiin, melkein juotetaankin ne kädestä pitäen asiakkaalle toisinaan. Lisäksi ei riitä pelkkä myyminen kassalla, vaan pitää kyllä leipoa ja uskaltaa kokeilla kaikkea rohkeasti. Ennenkaikkea tässä tarvii olla hyvä asiakaspalvelija. Että sellaisen minä tarvisin ja yhteyttä voisi ottaa vaikka heti 040-5092585 tai sähköpostilla heli_alatalo@hotmail.com, tai tulemalla esittäytymään tähän Kanttiiniin suoraan klo 14 mennessä arkisin.Ja sitten vielä toinen asia.. eiliset Ihanaisten ilta heart.Kiitos vaan kaikille kävijöille! Mie olin siellä Tuppereideni kanssa ja laitoin pikkuskaban pystyyn tunkemalla 1340 (ihan oikeasti laskin ne omin pikku kätösin :) kahvipapua Tilantekijä-rasiaan. Lähimmäksi tämän määrän arvasi kittiläläinen tuore äiti Paula, jolle laitoinkin jo viestiä. Hän voitti Mikro Plus kannun omakseen tästä hyvästä. Onnea Paula!

Ne olivat siis periaatteessa yhdet kutsut, ja tällä viikolla on tupperilla tilaajalahja Voirasia Tupperin omalla 50-v logolla. Teen näiden "kutsujen" tilauksen huomenillalla eli perjantaina, joten jos oli jotain mitä olisit nyt halunnnut tilata uudesta syys/talvikuvastosta tai syyskuun tarjouslomakkeesta niin vielä ehtii tilaukseen mukaan ja saa samalla sen voirasian tuotteiden mukana kotiin. Sen saamiseen ei ole ostorajoitetta, pienikin ostos riittää. Kuvastoon pääset klikkaamalla tästä, ja jos jotain löytyy niin parhaiten minulle infon saa perille joko tekstarilla 040-5092585 tai sitten sähköpostilla.

Mutta sellaista taas, nyt kakun tekoon. Tällä viikolla uunista pullahtaa ulos niin Hello Kitty, suklaakakku, Puutarhakakku kuin ToyStory kakku.