Kaksi mukavaa kutsuiltaa on tälläkin viikolla tullut vietetettyäyesTiistain tuppereilla koristeltiin emännän itsensä leipoma herkullinen kakku Tupperin pursottimella tehden koripunosta. Vatkattiin kerma Speedy Chefillä ja muovailtiin vielä firman välineitä apuna käyttäen ruusuja kakun päälle. Suklaa tietty murskattiin kuukauden ale-tuotteella, eli yrttileikkurilla! Mahtavat ja eläväiset kutsutheartLauantain kutsuilla Kaukosen kylässä tehtiin mikrossa suklaakakku ja sitten väkersimme rieskarullia. Ihanat ja rennot kutsut heart.

Huippuiso kiitos molemmille emännille, kun kutsuitte minut omiin koteihinne touhuamaan kanssanne. Luulen, että kaikki viihdyimme hyvin ja että kaikilla oli kyllä hauskaawink.

Pyydän aina palautetta kutsujen menosta vierailta ja emänniltä koska olen vielä niin noviisi näissä hommissa ja haluan aidosti kehittyä hyväksi. Tosi ilonen olenkin saamastani suorasta palautteesta, se NIIIN tsemppaa eteenpäin! Tosi hyvin on menny ja mikä tärkeintä; innostukseni on tarttunut mielestäni emäntiinkin ja sitä kautta vieraisiin ja kaikki ovat olleet tyytyväisiä!  Tämä on kyllä lystiä hommaa; joka kerta on erilainen, eri ale-tuotteet ja eri ihmiset ja eri kodit. Just sitä kaipaamani vaihtelua mitä Tupper-touhuun mukaan lähtiessäni työhöni toivoin ja siis sainkin. Ja saan toivottavasti jatkossakin.

Mikäli Sinä haluat pitää yhtä somat kekkerit niin klikkaa tästä ja näet uudet eli lokakuun tarjoukset. Supertuote Pikakokki III on nyt mm. päässyt lokakuun tarjouksiin. Varmasti saadaan hyviä kekkereitä aikaseksi, kun sillä pääsee touhuamaan wink. Lokakuussa oli myös vieraslahjoja, emännälahjoista nyt puhumattakaan, joten kannattaa tsekata tarkkaan tuo tarjouslipare. Viikko 42 on ns. halloweensuurviikko ja siihen on oma tarjouslehtinen lokakuun lehtisen lisäksi ja sen pääset näkemään tästä. Sillä viikolla on vieraslahja kaikille osallistujille ja se on pimeässä hohtava Halloween T-bar kotelo. Sillä viikolla saa tilattua tarjouksena mm. violetteja Speedy Chefejä ja violetteja yrttileikkureja! Vatkauskulho ja mitat löytyi myös siinä viikolla tarjouksesta, kannattaa nyt kyllä tosisti harkita jos siihen sais kekkerit järkättyä? Mahtavat tuotteet on kyllä siinä! Esimerkiksi isänpäivä lähestyy ja isälle varmaa kelpaisi kunnon veitsi tai vaikkapa kalansuolausastia? Mutta mikäli ei ne kutsut inspiroi, niin joka kuussa lähtee yksi irtotilaus matkaan, juuri niitä varten, jotka eivät ole kutsu-ihmisiä mutta tuotteesta kuitenkin tykkäävät. Tilauksenhan voi laittaa sähköpostilla tai soittahuttaa/tekstarilla. Ite uuden syksy/talvi pääkuvaston pääset näkemään kun klikkaat tästä  tai hakemalla sellaisen multa Kanttiinista.