Olen saanu kunnian olla ystäväni harjoitteluvalmennuksessa, kun hän vielä opiskeli elämäntaidon valmentajaksi. Mitä kaikkea me siellä valmennuksessa teimme on pitkä juttu, mutta pääasiassa kartoitin omaa elämääni ammattilaisen läsnäollessa ja esittäessä minulle juuri oikeita kysymyksiä, joihin itse vastaamalla ja asioita ääneen pohtimalla, sain itse oivalluksia ja juurikin vastauksia minua askarruttaviin aiheisiin.

Joskus aiemmin teille kerroinkin, että minulla on olemassa sellainen "isohko" haave, enkä ole oikein saanut kiinni siitä sen kummemmin. Tässä valmennuksessa lähdettiin purkamaan sitä haavetta ja miettimään juttuja mitkä estää sen toteutumista ja mitä voisin tehdä sen toteutumisen eteen. Aloitin käytännössä ihan ekaksi siivoamalla mapit ja tekemällä kirjallisia töitä haaveeni mahdollisen toteutumisen eteen; kovasti paperihommia siis. Sitten olin yhteydessä muutamaan erilliseen tahoon ja laitoin tietyt hommat valmiuskuntoon. Sen jälkeen tein itseäni varten "aarrekartan". Tämä työhön liittyvä aarrekartta odottaa minua nyt vain tullakseen käytännössä toteen. Sillä aikaa kun se työkartta siellä muhii ja odottaa aikaa oikeaa toteutuakseen, tein aarrekartan kodistani! Innostuin niin tästä hommasta!! Tein sen ennen remontin alkua, kun en ees tieny millaisen kodin haluan ja miltä siellä näyttäisi... Etsiskelin lehdistä ja netistä kuvia ja tein sen ystäväni ohjeen mukaisesti. Samoilla ohjeilla kuin työkarttani.

Tämän kun tein tiesin täsmälleen mikä on se fiilis, mitä haluan kodistani välittyvän. Tiesin, mikä on se värimaailma mistä pidän. Keittiön valintakin tuli selväksi samantien, eikä mulla ole tuhrautunu yhtään aikaa materiaalivalintoihin vaan olen tiennyt täsmälleen mitä ja millaista mihinkin haluan. Remonttimieheni sanoikin, ettei hän ole ikinä tehnyt töitä kaltaiseni naisen kanssa, joka ei kahta kertaa pähkäile värien tai valintojen kanssa. Tämä kartta toteutui täysin, ja niin se tulee toteutumaan se työkarttakinwink.

Lisää aarrekartasta, sen tekemisen taustasta, ohjeista sekä mahdollisista tulevista aarrekarttailloista näet ystäväni yrityksen Pingalan sivuilta tästä. Käy ihmeessä tutustumassa, siellä on aivan oma ihmeellinen maailma! Mulla taas himoittais seuraavaksi tehä kartta ihan itsestäni- fyysisesti ja psyykkisesti omasta ittestä. Haluaisin laittaa itteni maratoonariksi sinne ja kenties joitakin muitakin "pikkujuttuja" itseeni liittyen.

Saa nyt nähä, tästä ajatus taas sitten lähtee...