Eilen olin jälleen pitämässä Tuppereita täällä kylällä ja siitä innostuneena laitan tänne blogiinikin nyt tämän kuun minusta hyvien tuotteiden hyvät tarjoukset. Tilaus lähteepi eteenpäin tukkuun maanantai-iltana 22.10, eli siihen asti voi tilauksia laittaa joko tekstarilla/soittamalla 040-5092585 tai meiliin heli_alatalo@hotmail.com. Ilmotan kun tuotteet n. kahden viikon päästä tulee ja joko tuon ne tähän kylälle kotiin asti tai sit ne voi Kanttiinista hakasta. Maksu joko kortilla Kanttiinissa tai sitten tilisiirtona, kun on tuotteen ensin käteensä saanut.

Eli näistä tarjouksista mie innostuisin..
Pikakokki punainen 59,90€ (ovh 69,90)

speedy-chef-tupperware_1.jpg
Speedy Chef II Violettina (vain tällä viikolla tässä värissä) 44,90 € (49,90€)

4964bc57555cad96d48edf9b7a363-orig.jpg
Yrttileikkuri (sipulisilppurinakin tunnetaan) vain tällä viikolla saman violettina kuin yllä oleva Speedy Chef 39,90 € (ovh. 44,90€)
-yhdessä ostettuna Speedyn kanssa nämä violetit keittiöapurit ovat halloween hintaan 74,90€-
Maxi Vatkauskulho 7,5 litranen yhdessä mittalusikoiden kanssa
stor_Maalesaet.jpg
hintaan 36,90€ (ovh. 44,80€)


Siinä siis muutamia lahjaideoita vaikkapa jo joulupukin konttiin! Koska nyt on suurviikko niin tilaajille on luvassa pieni tilaajalahjakin mukaan. Lahjana ajateltuna Tupper ei ole ainakaan turhaa krääsää ja kaikki tuntee tuotteen, joka on vielä laadukaskin. Lisäksi isänpäivälahjahommat on nyt ajankohtaisia. Siitä syystä laitan tähän alle kuvan Kerrosjumbosta, joka tunnetaan paremminkin kalansuolausastiana. Isälle, papalle, appiukolle? Just niille, joille yleensä on niin vaikea keksiä lahjaa. Ollu pitkän ajan poissa tuotelistoilta Tupperilta, vaan on nyt palannut takaisin. Toimii myös mm. mokkapalojen ja piirakoiden säilytyksessä tai vaikkapa apuna voileipäkakun teossa niin, että kelmutat eka rasian, rakennat kakun sisään ja päivän vetäydyttyä kumoat ja kuorrutat kakun. Kätsy lahjaidea!