Lupasin jo eilen tänne niin Tupper- kuin kakkupäivityksiä, mutta Vuodatus on jälleen jumissa, eikä kuvien lataaminen onnistu. Ei onnistunut eilen, eikä tänäänkään.

Kuvat lisään sitten kun saan lisättyä. Tupperista puolestaan voin mainita, että ensi viikko on suurviikko ja mulla onkin kahdet kutsut tiedossa! Suurviikot on kivoja siitä puolesta, kun tilauksiin saa aina laittaa mukaan tilaajalahjan ja esittelyissä saa kaikki vieraat lahjaat; tilasi tai ei. Tupperilla kun ei ole ostopakkoa tietenkään. Tällä tulevalla viikolla lahjana toimii pinkit pienet mittalusikat.


Ihanat Pororasiat

Joulu-uutuuksien sekä marraskuun tarjouksien kanssa lähden nyt sitten esittelyihin. Ihan erilainen tuotepöytä siis kuin aiemmin! Mukavaa vaihtelua taas! Innolla ootan jo jouluisia esittely-iltoja. Varaahan sinäkin omasi- viikko 48 on seuraava suurviikko vieraslahjoineen. Päiväyslahjana toimii vkoille 48-52 Mini Eväsrasia. Plus emäntä saa vielä emännänlahjana hihnallisen Tilavan, ja jos pitää viikolla 48 niin siihen sitten vielä lisäksi Mini Babuska Suukko rasian. Paljon on lahjoja joka kekkerit haluaa pitää, tai tilauksia kerätä. Siellä oli joulukuussakin vaikka mitä hauskaa tarjouskuvastossa: mm. Hello Kitty leivontasetti.
 
Mikäli ei kuitenkaan pääse esittelyihin, tai ei ehi pitää niitä niin on muitakin vaihtoehtoja, jos tuote muuten kiinnostaa. Tilata voi multa suoraan tai sitten voi vaikka itse keräillä useampia tilauksia esim. työpaikalla ja ystäväpiirissä niin niistä saa  tietty kans emännälahjat  yms. sitten itselleen palkkioksi.

Joulukuvastoon sekä muihin kahteen ajankohtaiseen kampanjakuvastoihin pääset tutustumaan kätevästä tästä .