Niin se vain joululoma alkoi! Ihanaa!! Mulla on aina sama tunne tähän aikaan vuodesta, kun kohta puoli vuotta on edellisestä viikonloppulomaa pidemmästä lomajaksosta, että on kiva olla vaan kotona oikein ajan kanssa. Puolitoista viikkoa on oikein riittävä lomajakso, siinä ehtii jopa tulla ikäväkin töitä. Varsinkin kun on kiva työ mitä tekee! Lähdempä vielä 9.-13.1 Helsinkiin seikkailemaan kunhan vaan ystäväni kanssa, niin nyt tuntuu, että onpa sitä vaan vapaata kovasti... Voiko yrittäjä näin paljoa edes lusmuilla ja olla yhä yrittäjä??  VOI!!!!!  :)

Oikaisempa tässä samalla muutes kylillä liikkuvia huhuja, joiden mukaan olisin laajentamassa toimintaani entisen KaamosSportin tiloihin kylän keskustaan. En ole laajentamassa siihen, enkä juuri tällä hetkellä mihinkään muuhunkaan. Mutta sitä en sano etteikö se olisi haaveeni ja visioni tulevaisuudessa wink. Se siitä huhusta siis tällä erää, aattelin korjata asian, kun useampi on jo tullu multa ihan suoraan kyselemään sitä. Sanon kyllä HETI teille ja koko maailmalle jos laajentelen toimintaani, sitä en taatusti sitten peittele eikä kenenkään tarvi arvuutella. En ole muutenkaan mikään "hys, hys- tämä on sitten salaisuus, ethän kerro kellekkään"- tyyppi. Ellette ole sitä jo huomanneet... :)

Mutta asiaan! Laajennettu toimitila ja useampi käsipari ois ollu kyllä hyvästä nyt tällä viikolla. Jouduin laittamaan tilauslistat kiinni jo parisen viikkoa sitten torstain ja perjantain tilauksille, sillä kylmätilat loppuvat kesken. Sekä nämä kädet, sillä pitäähän minun pyörittää kahvilaakin samassa kun kakkuja teen. Pientä kahvilaa, mutta silti. Kyllä se omansa vaatii. Jos tekisin pelkkiä kakkuja niin varmasti voisin ottaa tilauksia vastaan hurjasti enemmän, mutta näillä mennään mitä on. Varsinkin kun olen päättänyt pitää linjani siinä kohtaa, että myyn leivonnaiseni (lähinnä kakut yms. tilaustuotteet ) kampanisuja lukuunottamatta tuoreesti, ilman pikavisiittiä pakastearkussa. Ei se varmasti makua tai koostumusta muuksi muuta eikä minua muita paremmaksi tee, mutta tykkään, että se on minun yrityksen juttu- tuoreesti tehty- jopa kakkupohjakin. Otan siinä vaikka sitten rahallisesti takkiin, mutta ompahan hyvä mieli. Olen tehnyt parhaani ja enempää en tarvi tehä.Helpotin itseäni ja tein ihan kaikki "peruskakkutilaukset" tällä kaavalla. Joulutähtikoriste päälle, alle nomparelleja. Näitä meni mm. työpaikoille, syntymäpäiville, lahjaksi ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta.Koosta riippuen laitoin useamman tähtösen ja alle hurruuttelin sprayta.


Teinpä yhden tällaisenkin, koska vaihtelu virkistää. Kakuissakin :)Kirvesmieheksi valmistunut sai kakkuunsa sahan, vasaran, mittanauhan sekä nauloja.Ajokortin saanutta 18-vuotiasta juhlittiin tälla kakulla. (sukunimi ja synttäripäivä sotkettu kuvankäsittelyllä kuvan päälle)

Lisäksi tein parit ristiäiskakkutilaukset, voileipäkakkuja, mutta niistä kuvia sitten myöhemmin. Kuin myös hääkakkukuvia on luvassa myöhemmin.