Ja just ko oon selviny Kanttiinista lomille ja aattelin rauhottua joulunviettoon, niin sekosin taas tuppereista eilen Tukusta tulleen paketin myötä! Pakko vielä postata tänne teille ennen joulua mieliin muhimaan mitä kaikkea BIG WEEKS:it tammikuussa tarjoakaan. Oon ihan intona, jos mulla ei Kanttiinia tai Iiroa ois, niin tekisin tätä hommaa taatusti täysillä pitkin Lapin lääniä. Vaan onneks on, pysyy jalat maassa ja järki päässä ( viimisestä en ole niin varma :)

Puoli vuotta Tuppereita myyneenä ( ja 5 v niitä  työssä ja kotona käyttäneenä) voin kyllä sanoa, että ei pidä paikkaansa joidenkin asenne, minkä mukaan Tupperware "ei kehity ja muutu". Toki on juttuja mitkä ei ees kaipaa kehittymistä ja ovat sellaisenaan hyviä, mutta muutoin kyllä tuotteet kehittyy ja niitä jalostetaan kokoajan. Mullakin on jo lyhyen uran aikana tullu eteen niin paljon uutta, etten aina meinaa perässä pysyä.

Tammikuu alkaa Tupperilla aina räjähtäen ja luvassa on Big Weeksit. Kaikkina tammikuun viikkoina on voimassa vieraslahja, joka on nyt kauha. Postauksen alta löydät linkin kuukauden kuvastoon, missä kuva mm. tästä kauhasta ja paljosta muusta.  Emäntä saa tammikuussa..... emännänlahjana kuvassa takana näkyvän Tilantekijäsetin (5 kpl. huomaa uusi iso koko 3,4 l oikealla) tai vaihtoehtoisesti myynnin ollessa 500 € kuvan etualan Mando Chefin, mitä oon ite kotona jo kuukauden ajan kokeillu smiley. Klikkaappa tästä Mandochef ja katso video minkälainen laite on kyseessä! HUH!! Näiden lisäksi tammikuussa on mahtava tilaisuus saada KAIKKI emännänkampanja tuotteet tasoilta 1-4,  emännänlahjan lisäksi siis. 

Kannattaa päivätä siis kutsut nyt tammikuulle, huipuin kuukausi mitä itse olen ikinä ollut myymässä!Eilisessä paketissa sain vasemmalla näkyvät tummansiniset Tupperin uutuudet MikroCookit, joissa voi valmistaa, säilyttää, tarjoilla ja pakastaa sekä lämmittää ruuat. Oikealla puolestaan näkyy myös tammikuussa tarjoukseen tuleva vanha, nostalginen  mustan värinen Kolumbus, joka on ilmatiivis astia esim. kahvin tai pikkuleipien säilytykseen.Ite ehin jo keittähyttää potut siinä mikrossa ja sosenuijalla tehä niistä perunamuussia. Mulla on joululoma aikaa tässä touhottaa ja kattoa mitä kaikkea muutaki sillä voi tehä... Ainaki aattelin keittoa tehä ja jos jonku kaakun siinä leipoisi.Tammikuussa viikolla 1 pidetyissä kutsuissa on tarjouksessa musta Pikakokki III 39,90 € (ovh. 59,90 €) sekä Herkkuhissi 16,90€ (ovh. 28,90€).Muutoin koko tammikuun on voimassa tarjous, jossa on peruspunainen Pikakokki III sekä Pakastusrasiat (5) yhteishintaan 89,90€. Itse olen tehnyt pakasterasioihin mm. kotitekoista suklaajäätelöä. Säilyy tosi hyvin noi jätskit noissa rasioissa!Ja ompahan mulla oottassa myös Sushi-partysetti. Aattelin kokeilla nyt joululoman aikana mitä kaikkea hauskaan näillä saan aikaiseksi ja osaan sitten kutsuilla jakaa "tietämystäni" tästäkin asiasta :) Ihanaa!!!! Mulla on paljon hommaa kyllä. Kenties tästä touhu jollekkin kutsulle- tehtäs sushia!! Vähän extremeä tänne lapin perukoille!

Linkin tammikuun tarjouslipareeseen löydät tästä. Käyppä tutustumassa ja päivää kutsusi niin räätälöidään yhdessä kiva ilta Sinulle ja ystävillesi tehden kutsuilla jotain pientä ja hauskaa yhdessä. Ideoita tuntuu nyt ainakin minulla riittävän...

Ja jos joku on kiinnostunut Tuppereista muutoin ja minun myötä innostuu kans näistä niin saa  reippaasti kysellä; kerron kyllä mielelläni ja annan vinkkejä ja apua jos suinkin kykenen vain.