Kaiken mahottoman lomailun jälkeen (joululoma ja 5 pvän pyrähdys Helsingissä) jälkeen on todettava, että tervetuloa sinä ihana Arkiheart. Olen aina salaa itseltäkin kadehtinut ihmisiä, joilla on pitkät lomat ja aatellu, että siinäpä se oiski - oottaa ihan hulluna monen kuukauden kesälomaa ja luoda kauheat paineet siihen.. Ei se taidakkaan olla se minun juttu- ees ajatustasolla- sillä kyllä minun onni ja autuus tulee arjesta ja sen tuomasta rytmistä. Ilman sitä oon ihan hukassa!

Aivan mahtavasti oli Sari Kanttiinia hoitanut, iso kiitos hälle :). Hyvillä mielin sain olla Helsingissä hengailemassawink.  Ite pääsin heti kunnolla työntouhuun kiinni maanantaina, kun on ollut 6-7 teemakakkua työnalla loppuviikkoa kohden kahvilan ohessa. Viime viikolla jouduin harmikseni kieltäytymään reissun takia tosi monelta aika kivankuulosilta kakulta; mm. perus lastenkakkujen lisäksi myös kultaharkkokakkuja oltiin vailla! Ollaanhan me kultakaivosten luvattu maa. AIkamoista...No joku toinen kerta sitten!

Sain tänään sähköpostilla palautetta eräältä blogini lukijalta, ettei tänne ole päässyt aikoihin kommentoimaan. Laitoin jossain vaiheessa mainosposti(roskaposti) suodattimen kohdalle ruksin ja se ruksi on jotenkin nyt sekoittanut asetuksia, eikä kommentoiminen ole ollut mahdollista. Otin sen nyt pois, joten toivottavasti taas toimii! Kommentoida saa ja on siis suotavaakin edelleenkin. Innolla luen kaikki palautteet, niistä tämä bloggaaminen saa voimaa :)

Oon varmaan joskus maininnut teille, että olen aktiivi Yrittäjänaisten jäsen täällä Kittilässä ja olemma touhuamassa tämän kuun viimeiselle viikonlopulle verrattain laajaakin tapahtumaa Leville, Hullu Poroon. Tapahtuman nimi on Kevättä Rinnoissa ja sinne ovat tervetulleet kaikki yrittäjänaiset Lapin alueelta (Kuusamo &Oulu myös). Mikäli joku blogin lukija kuuluu kyseiseen kategoriaan tai on kiinnostunut ihan huippu ohjelmasta niin kurkatkaapa meidän Y-naisten blogiin tästä, ja ilmottautukaa mukaan! Ohjeet löytyvät sieltä. Vielä mahtuu, luvassa huippuviikonloppu hyvässä seurassa :)


Tämmöstä sutinaa täällä tänään! Ihana arkimeininki <3 Ikinä en valita enää ko on töitä... Työt rules!!!!


heart