Huh huh tätä aihetta... One Direction kokoonpano Justin Bieberillä vahvistettuna. Voisin sanoa niinkuin RIsto Räppääjässä Viileä Venla; että OMG laugh. No, kovasti yritin kyllä!!
Onnea kaikille sankareille!Ai niin; oli tullu taas tiedote blogini taustan ylläpitäjiltä. Tässäpä ote siitä:

Keskiviikkona 23.1.2012 suljemme vanhassa Vuodatuksessa mahdollisuuden kirjoittaa uusia kirjoituksia tai kommentoida vanhoja. Tämä on välttämätöntä, jotta sisällöt saadaan siirrettyä uuteen Vuodatukseen ilman ongelmia. "Sulku" kestää noin viikon ja ilmoitamme erikseen sen päättymisestä.

.. Lisäksi mainittakoon, että sivupohja tulee muuttumaan ja niitä on aluksi vain yksi kappale. Kuulemma näitä tulee lisää, mutta yhdellä pohjalla mennään näin aluksi. Muutoinkin saa nähä miten opin käyttämään uutta blogipohjaa ja miten se tulee toimimaan käytännnössä- sitä en tiedä. Mutta sen tiedän, että en ole luomassa uutta blogia tai osoitetta. Tällä mennään ja josko nyt tällä tulevalla viikon "blogitauolla" saisivat tehtyä sen verran hyviä muutoksia, että ongelmia ei enää jatkossa tulisi ja ehkäpä tämä jopa helpottuisi entisestään. Saa nähdä! Täällä ollaan kuitenkin eetterissä heti kun vain taas kavavat toimivat.