Koskas arki on taas pyörähtänyt käyntiin ja joululoman aikana olen uusia Tuppereitani testaillut, niin päivitetäänpä nyt tähän väliin tammikuun viimeiset huipputarjoukset. Tilaus lähtee viikon kuluttua, joten nyt on mahdollista saada alla olevat tuotteet edullisesti. Tilaajalahjana oli nyt tammikuun ajan pieni kauha. Muita tammikuun tarjouksia pääset katsomaan tästä. Tilaukset mulle joko meilitse heli_alatalo@hotmail.com tai puhelimeen 040-5092585.
Satelliittisetti kaikenlaiseen säilytykseen. Itse säilytän näissä marsipaanit (eivät kuivu ollenkaan) , fariinisokerit, jauhoja, eväät, ruantähteet.... vain mielikuvitus on rajana! Upea tarjous kyllä näistä..

MIkro Plus kannu 1 l mustana. Tällä keität vaikka perunat, sulatat suklaata ja voita, leivot  suklaakakkua, teet kastikkeet, lämmität edellisen päivän ruuat yms.. Ruukaan laittaa aina jotain reseptejä mukaan, ettei käy sitten niin että asiakas ei muista mitä kaikkea sillä härpäkkeellä olisi voinutkaan tehdä:) Tämä on minun ehoton henkilökohtainen tuppersuosikki Smooth Chopperin ohella ja nyt se oli 32,90€ (ovh. 44,90€).

**
Sain viime viikolla jo infoa helmikuun tarjouksista, emännänlahjoista sekä kiitoslahjoista. Sieltä löytyy Allegra tarjoilutuotteita vinot pinot. Myös tasolahjoissa oli jälleen niin, että oli mahdollista ansaista kaikki tasot! Ottakaapa yhteyttä mikäli nyt tuntuu, että ois hauska kutsua ystäviä Tupperkutsuille. Jouluhössötyksetkin kun on ohi ja aurinkokin jo pilkottaa niin nyt  voi taas alkaa touhuamaan. Mulla on heränny paljon ideoita, mitä kaikkea voitais kokeilla kutsuilla ja räätälöidä just sellasen iltapäivä kuin sinä emäntänä haluaisit niin että kaikilla on varmasti mukavaa.

Vitsit miten kivaa :)HELMIKUUN JUTUT


(edit 21.2 ) Helmikuun tarjouksista löytyy mm. seuraavia tuotteita juurikin kuvan väreissä: kahvitermari , take away termosmukeja, veitsisetti, munakaskeitin, munakenno ja Speedy Chef- kaikki kolme viimeistä siis violettina :). Tarjouslipareet ovat saaneet myös uuden muodon, kivemmat lukea. Emännänlahjoista löytyy jälleen useita vaihtoehtoja, mm. Allegra tarjoilituotteita ja vieraslahjana mini eväsrasia!