Venähti lähes kuukauden mittaiseksi tämä minun blogitauko näistä blogipohjan käytännön ongelmista johtuen. Aikaa vei lisäksi minun kohdalla se, että yksinkertaistettu blogiosoite www.kanttiini.net ei toiminutkaan hetkeen, vaan se vaati "vuodatus"-liitteen perään näkyäkseen. Mutta nyt toimii normaalisti, ja näyttää siltä, että kanttiini.net ohjautuu automaattisesti oikealle foorumille. Hienoa.


Ja hienolta näyttää pohjakin, eikö? Modernilta... Täällä on vaikka mitä kommervinkkiä mulle opeteltavaksi , joista en vielä nyt ymmärrä mitään. Paljon on siis mihin perehtyä, jotta saan sivuston toimivaksi ja kattavaksi. Puolet kategorioista on "kadonnut", mutta jolleivat ikinä palaakaan, niin en ala itkeä niiden perään. Tehdään uutta juttua, kukapa niitä vanhoja muistelee? Tarkoituksensa varmaan tälläkin uudistuksella ja sen "vaatimilla" uhrauksilla.


Olen jo viisi vuotta tätä blogia ahkerasti pitänyt ja koen olevani täysin "uuh, iiiiihana somelainen muija" :).  Siitä huolimatta yritykseni facebook-sivusto on jäänyt jotenkin tämän varjoon, en ole oikein osannut käyttää sitä. Tämän "tauon" aikana kuitenkin innostuin myös siellä päivittämään juttuja, ja jatkossa varmasti olen sielläkin eetterissä enemmän esillä. Tämä blogi pysyy vahvana rinnalla, mutta toimii mulle henkilökohtaisesti eri tavalla, eri funktioin kuin facebook. Täällä touhotan reippaaseen tyyliini omia höpötyksiäni, muutakin kuin yritykseen liittyviä juttuja. Täällä olkoon sulassa sovussa sekava setti kaikkea sitä, mikä on sidoksissa minuun. Ihan niinkuin se on ollut tähänkin asti. Mikään ei tällä saralla siis tule muuttumaan. Ainoastaan Kanttiinin facebook tulee virkistymään. Käykääpä siis tykkäämässä siellä, mikäli foorumille eksytte!


Vaan mitäpä mulle kuuluu nyt? No kiitos oikein hyvää! Huomaan olevani täysin kevätihminen ja nautin valosta ja siitä, että luonto näyttää heräilevän talviunestaan. Näen ekaa kertaa remontoidun talonikin kevään valossa ja pidän kovasti näkemästäni. Käyn yhä säännöllisesti taideilmaisukerhossa ja pidän siitä suunnattomasti. Joku kaunis päivä vielä laitan tännekkin kuvat kaikista "maalauksistani", mitä olen siellä saanut aikaan. Mahottomasti se on avannut mieltäni ja tukenut aina jatkuvaa itsetutkiskelua erityisellä tavalla. Miettikääppä esimerkiksi sitä, kun sinulle annettaisiin tehtäväksi maalata paperille nuoruutesi kattava tunnetila? MItä sinä siihen paperille saisit aikaiseksi?  Aika mielenkiintoista settiä siellä, voin kertoa! Kasvattavaa.


Tätä kaikkea on tämä alkukevät minulle tuonut mukanaan; iloa, väriä ja valoa. Luulen sen tuovan mukanaan pian myös paljon uutta ja haastavaakin, mutta kaikki aikanaan. Hoppu ei ole hyvästä ja kun tarkoin harkitsee, muokkaa ja muovaa, niin lopputulos on juuri se mitä pitääkin. Sen jos jonkin on oppinut tässä elämässä, että kiire ei ole mihinkään. Kaikki tapahtuu aina oikeaan aikaan. Asiat vaan menee niinkuin niiden kuluukin mennä.