Päivitän taas Tupperhommia tänne, kun on uusia juttuja tulossa ja muutenkin! Toissa viikolla kävin Rovaniemellä kuuntelemassa tukun uudet jutut, joten ajanhermolla ollaan jälleen :)Sieltä saa kyllä aina sellaisen tupperboostauksen, että näkyy aina välittömästi myös täällä ja muuallakin toiminnassa.


Nyt tulevana sunnuntaina lähtee irtotilaukset matkaan, tästä voit käydä katsomassa siihen tilaukseen liittyvät helmikuun tarjoukset ja laittaa tilauksen joko meilillä tai puhelimitse. Parhaina niistä itse pidän veitsisetin lisäksi take away coffee termosmukeja (2), termaria sekä Speedy Chefiä. Ittellä nuo kaikki kovassa käytössä ja pois en enää antaisi. Tilaajalahjana oli mini eväsrasia, joka näkyy myös yllä olevasta linkistä.


Viikolla 11 on voimassa jo uusi kevät/kesäkuvasto, joka julkaistaan edellisellä viikolla nro 10. Kuvastosta itsestään ei kukaan konsulentti tiedä vielä mitään,mutta maaliskuun tarjoukset on jo julki ja ne voi käydä tsekkaamassa tästä. Mikäli innostuisit maaliskuussa emännöimään kutsut, saisit kerralla klassikkoja emännänlahjaksi- nimittäin kannessa näkyvät Concordet. Tuote on sellainen ikivanha hitti, jota ei enää rahalla saa firmasta, eikä edes varaosana. Jos palauttaa rikkoutuneen Concorden, ei saa tilalle samanlaista vaan ainoastaan vastaavan tuotteen. Yleensä Optimumin. Tämä on aiheuttanut paljon kysymyksiä ja mielipahaa joillekkin purnukkansa rikki saaneille, mutta noin se takuuvaihto on nyt sen tuotteen kohdalla hoidettu. Vaan niistä pitävät saavat nyt niitä lahjaksi! Aika kiva! Maaliskuun tarjouksissa oli myös violettia Sambakannua ja kannellisia mukeja, joita ei olekkaan syyskuvastossa ollut ollenkaan. Myös ns. Lasagnevuoka Ultra Pro löytyi tarjouksesta, ja siinä on muuten tuote, jota jokainen sitä kokeillut kehuu vuolaasti. Allekirjoittanutkin. Aika helpot ja kivat eväät pitää siis kutsuja maaliskuussa, kysy lisää tai ehdota päivää! Lisäksi maaliskuussa oli uuden kuvaston uusista tuotteista -10% hinnasta. Kannattaa kattoa tarkkaan myös maaliskuun tasolahjat, nimittäin 1000€ myynnillä emännälle jää emännänlahjan lisäksi kolmaskin korkea Concorde, suuri CheeSmart, MikroPlus kannu, Termospullo kermakkoineen ja sokerikkoineen sekä klassikko Columbus. Aivan sairaasti siis tuotteita niille, jotka oikeasti haluaa kutsut järkätä ja tekee minun kanssa hiukan töitä siinä hauskanpidon ohessa. Minusta ainakin nämä on kivoja juttuja kaikille ja se ei ole homma eikä mikään saada nuo tasot ;) Haastetta pitää olla elämässä!


Mutta tällaista päivitystä nyt tälläkertaa. Viikonloppuna sitten taas ainakin puolisenkymmentä kakkua eetteriin!! Ihanaa olla täällä taas :) Oon ihan fiiliksissä.