Keskiviikkona olin vetämässä tupperkutsuja täällä kylällä erään emännän kauniissa kodissa. Keksin meille teemaksi kahveilun, ja touhusimme siellä erikoiskahveja kotikonstein. Jokainen sai  vinkkejä näihin, sekä myös halutessaan mahdollisuuden tilata oheistuotteita kotikahvittelujen pitämiseen jatkossakin. Tunnelma oli rento ja ihana, puhuttiin paljon kukin kokemuksistamme kyseisten tuotteiden parista- niin hyvistä kuin huonoista. Myös muutama tupper-ekakertalainen oli joukossa ja se on aina mukavaa!  Varsinkin jos heillä on ennakkoluuloja, sillä niitä on vetäjänä kiva sitten ainakin yrittää murtaa :)

tupper-normal.jpg

Kun kaikilla on kivaa ja tunnelma on välitön tulee illasta mukava kokemus kaikille. Tällä kertaa sain palkita aktiivisen emännän KAIKILLA kuvan tuotteilla. Yksi näistä on ainoastaan ostettavissa, kuvan yläkulman pikku Concorde ja sen emäntä halusikin tilata täydentämään siis saamaansa emännänlahjaa ja KAIKKIA tasolahjoja. Aika kiva palkinto aktiiviselle emännälle. Myös vieraat saivat lahjat jokainen, eikä kellään ole tilauspakkoa. Tämä on syy miksi tykkään vetää kutsuja; saa onnellisia ja tyytyväisiä emäntiä ja hyvän mielen kekkerit kaikille ystävilleen <3

By the way.. oon tehny gallupia kutsuilla ja täällä Kittilän perällä on kyllä tuo kalansuolaus astia ihan pop. Ei kahta sanaa siihen, tykkää niin miehet kuin naiset.

IMG_5025-normal.jpg

Mulla tämä on nyt jääkaapissa tällätavoin lohen suolausmeiningissä, mutta joskus mie pakkaan siihen kerroksittain myös..

mokka-normal.jpg

... mokkapaloja!  Ei mee sotkuun tuo päälynen. Se ärsyttää eikä se enää ole niin hyvää, jos näyttää suttuselta :(.

Mutta tämä on pop nyt täällä <3 Tällä kertaa.