MIkä ihana viikko takana! Olen ollu normaalisti päivät töissä, mutta heti lähettyäni olen joka päivä kirmannu ladulle. Iirokin on ollut isällään ja mie olen todella vaan nauttinut olostani. Oli aikoja kun koin "huonoäitisyndroomaa" ajasta kun lapsi on isällään, mutta poissa ovat ne ajat. Nyt nautin niistäkin!

hiihto-normal.jpg

Tämmöset on minun hiihtomaisemat ollu nyt viimeaikoina. Kittilästäkin löytyy kyllä mäkiä kun uskaltautuu kylänraitista ulos. Tämä kuva on Isostavaarasta ja sieltä kun alas tullaan niin on ihan semmonen olo kuin olisi laskettelemassa. Sen verran jyrkkää mutkamäkeä se on puihin laitettuine pehmustyynyineen.. Oikein kouluajat on tullu mieleen kun yläasteella "piti" aina käydä siellä asti hiihtämässä ja kirjottaa postilaatikkoon nimi, jonka liikunnanopettaja kävi tarkastamassa. Nyt sen nimen oikein haluaa sinne kirjoittaa. Jännä miten ihminen muuttuu ajan kanssa. Näkee jutut aivan erilailla.


raittijarvi-kasivarsi.png

Mutta itse pääsiäiseen ja sen viettoon.. Mie ja Iiro lähetään nyt heti töiden jälkeen ajamaan kohti Käsivartta ja pääsiäinen vietetäänkin tätini perheen porotilalla Raittijärvella! Tiettömän tien päässä, jossa ei sitten ihan kaikkia mukavuuksia löydykkään. Pilkkimistä, kelkkailua ja ulkoilua porotilamaisemissa sukulaisten seurassa on luvassa. SInne matkataankin kelkoilla tuntureita pitkin yli 40 km, joten varmasti elämys Iirolle, jonka muistaa lopun ikään. Itse ainakin muistan aikaisemmat reissuni kyseiseen paikkaan. Ihana mennä taas, ilolla ootan <3

24-raittijarvi.jpg

Tältä siellä kylällä näyttää, mutta ihan minun omia kuvia laitan tänne heti pääsiäisen jälkeen. Toivottavasti ois mahtavat ilmat, näyttäs vieläki paremmalta ;)

  Nauttikaa ihmiset lomailusta jos vain suinkin saatte siihen mahdollisuuden. Kanttiini avautuu jälleen tiistaita, joten siihen asti kuulemisiin!

Ihanaa pääsiäsitä <3