Mie olen ihan kahvifanaatikko ja tykkään maustaa niitä jos millä mausteella. Café Somaan tulee oikeat kunnon Pauligin kahvalaitteet ja saan heiltä jälleen päivitetyn (edellisestä koulutuksesta nyt 10v Gondoliravintolan Paulig Cafe:ssa) kunnon koulutuksen erikoiskahveihin ja niiden oikeaoppiseen tekoon. Siellä on sitten listalla cafe lattea, cappucinoa, espressoa, cafe au lait:a ja jääkahvia sekä paljon muuta maistuvaa.

siirapit-normal.jpg

Vaan olenhan mie erikoiskahveja tehnyt jo Kanttiinissakin Siemensin laitteella, missä myös itse vaahdoteaan maito ja muutenkin kone jauhaa kahvin suoraan pavuista tuoreesti. Makulajitelma on ollut pieni, mutta nyt se alkaa olla jo aika mittava. Ainakin tänne Kanttiiniin tarpeisiin :)

Eli tervetuloa kevättä vastaanottamaan kahvittelun lomaan. Lapsillekkin on tarjolla jäätelöannoksia, joten ei kukaan jää ilman herkkuja!