Niin se on aika taas hurahtanut ja olen kohta ollu jo viikon töissäki palattuamme Turkin lomalta. Lomia on monenlaisia, tämä oli ihana, rentouttava loma, jossa mentiin täysin lapsen ehdoilla. Erilaiset on ns.aikuisten lomat, jotka mukavia netkin omalla tavallaan. Iiro on niin rakastunut äitinsä lailla Turkkiin, että saa nähä suostuuko muualle enää ikinä menemäänkään. 

turkki-normal.jpg

Turkissa on kaikki se mitä mie lomalta tarvin; kohtalaisen lyhyt lentomatka, aurinkoa, shoppailua, hyvää ruokaa ja ihanaa, iloista asiakaspalvelualtista porukkaa.

iiroturkki-normal.jpg

UItiin niin paljon ( Iiro oppi uimaan ilman kelluttimiakin) sekä meressä, että altaalla. Jopa nii, että oli pakko tarkistaa oliko eväät kasvanu selkään :)

huvi-normal.jpg

Pappa on meidän pelle-Hermanni ja sain useat makeat naurut sen toilailuja seuratessa. Siinä on seuramies, jonka kans vois lähteä vaikka Timbuktuun- on hauskaa ja lepposaa menoa! Hän osaa unohtaa lomalla yrittäjänarkensa työt niin hyvin, että siitä pitäisi kaikkien ottaa oppia. Sitä luulisi, että ex-anoppien kans loma ei ois ihan niin lystiä, mutta oli se :) Asenne ratkaisee. Aina.

tuliaisia-normal.jpg

Turkista ostan aina näitä ihania mosaiikkituikkulyhtyjä, vaikka ne painaa älyttömästi matkatavaroissa. Minusta nämä ovat vaan niin kauniita, etten voi vastustaa.

***

Mie sain itteni ainakin niin hyvin irtauduttua arjesta jo viikon lomassa, että olin oikein innoissani jo maanantaina töissä. Mulla on ihana työ kyllä, miten etuoikeutettu olenkaan kun olen saanut rakastaa sitä mitä teen. Lomalle lähtiessäni oli päätetty myös Kanttiinin jatkaja, ja se on entinen koulututtuni Rovaniemen Restonomikouluajoilta; Sini Viinikka. Sini on myös restonomi, keittiö suuntauksenaan ja hän muokkaa Kanttiinista lounaskahvilan ja samalla catering-palvelun. Hän kävi tässä yksi päivä minun luona ja kun kuuntelin hänen suunnitelmiaan niin oon itekki aivan innoissani nyt Kanttiinin, ja se asiakkaiden puolesta <3 Palvelu tulee laajenemaan ja monipuolistumaan- suuntaan johon tiedän sen kannattavankin mennä, mutta johon mie en ole kyennytkään sitä viemään, sillä lämmin ruoka ei ole minun heiniä. Toivon niin kovasti, sydämeni pohjasta, että ihmiset reippaasti kokeilevat ja käyvät kattomassa hänen palvelujaan jatkossa, kun hän siellä 1.7 aloittaa työt. Mie ainaki tiiän missä mie käyn nyt lounastamassa ja kahvilla sekä jäätelöllä käymässä kesällä, kun ei ole oma Somakaan vielä valmis. Kanttiinista tulee niin hyvä, ja taas saatiin uusi innokas yrittäjänainen Kittilään! Miten elävä ja ihana paikkakunta tämä onkaan <3

 

Niin outoa kun kaikki vaan menee niin hyvin <3 Just niinku pitääki ja on tarkotettu. Tästä täytyy muistaa ja osata nauttia. Ei se päämäärä, vaan se matka. Vai mitä ihmiset :)