Täällä on kuulkaa NIIN kesä ettei ikinä ole ollu! Siis ihan semmonen kesä kuin teillä siellä etelässä on normaalisti; aurinko paistaa, on lämmistä ja voit nauttia siitä koska ei ole sääskiä. Kohta ne tulee ja pitää ladata Elecktric Killerit joka pistokkeeseen, koska hermot menee vähemmästäkin ininästä. Mutta nyt nautitaan kun vielä voidaan <3 Eikä saa valittaa!

terde1-normal.jpg

Laitoin terassinkin kesäkuntoon ja käydessämme kummipojan synttäreillä ostin matkalla myös rohkeasti kesäkukat - nyt jo! Ikinä en ole näin ajoissa ollut. Toivottavasti pakkanen ei niitä pane :) 

terde-normal.jpg

Niin mukavaa, niin mukavaa. Asensin baden badenitkin kuvan taakse, joten nyt muuten nautitaan ja kovasti!

Oli muuten ihana tuo eilinenkin päivä, vedin nimittäin Tupperkutsuja tässä kylällä erään emännän luona. Miten mukava se on oikeasti nähä eri ihmisiä, eri miljöissä, erilaisissa kodeissa ja katsoa ja kuunnella ihmisten juttuja. Kaikilla on niin omat juttunsa ja elämäntilanteensa. Touhusimme mansikkaiset alkumaljat vieraille emännän kanssa ja muutenkin kutsut minun tyyliin on semmosta hauskaa ja rentoa menoa; hiukan visailua ja höpöttelyä esittelyn lomassa. Seuraavilla kutsuilla, jotka päivättiin seuraavalle suurviikolle 24, aattelinkin vetasta Tupperaiheiset improvisaatiot!!! Siitä tulee niin hauskaa, varautukaa vieraat  :D.

401898_10151506875663743_1233307692_n-no

Suurviikothan tarkoittaa aina sitä, että siellä on vieraslahja ja muutenkin extrajuttuja tarjouksessa. Seuraavalla kerralla kaikki osallistuvat saavat ilmaiseksi juomapullon ja allaolevia juttuja löytyy alehinnoin. Emäntää puolestaan lahjotaan usealla vaihtoehdolla; Vatkauskulhot (2), Juhlakakkukupu tai mikroastiat Crystal Wawe Pyöreä (3). Ihan saa ite valita ja kampanjasta tulee sitten emännälle lisää tavaraa myynnin mukaan.Toki emäntä saa myös päiväyslahjan sekä vieraslahjankin. Ja mikä tärkeintä, saa hyvän tekosyyn nähdä ystäviä- kaikkia yhellä kertaa- kun nykyään on malli että ei ole aikaa nähä ja pitää olla niin tehokas :) Aika kiva, winwin-situsation kaikille. 

316158_10151506876138743_1891854760_n-no