Ensimmäinen viikko kun teen tilauskakut kotoakäsin ja heti kärkeen tällainen "pieni" 26 yksittäisen kakun tilaus. Onnekseni sain Emman kaveriksi vatkaamaan kermaa ja muutenkin järjestelemään kaverina asioita niin että sain kuin sainkin kunnialla (toivottavasti siis) kakut sankarin juhliin.

hettu-normal.jpg

hettu6-normal.jpg

12 kappaletta meni ruusukoristeisia suklaakakkuja, joissa fazerinasuklaamoussetäyte, mutta päälynen silti valkoista kermaa. Toinen 12 kappaletta oli peruskermakkuja, sillä mallilla millä ruukaan ne muutenkin tehdä. Niiden koristus olivat "pikkuautot, jotka kiersivät aina uudelle kakulle, uuden laatan päälle".

pertti50-normal.jpg

Lisäksi tuli erikoiskakut; allergikoille sekä muotokakku.

Olipahan rutistus! Mutta selvisin ja olo oli aikasta tyhjä tuon jälkeen. Kiitos tilaajalle sekä luottamuksesta tuotettani kohtaan, kuin myös lisäksi joustamisessa siinä, että pystyivät pelaamaan hakujen kanssa. Sillä onhan se varma, että kylmätilat ovat tässätapauksessa kortilla, vaikka mulla useampi jääkaappi kotona onkin. On se upeaa, että saan Somaan kylmähuoneen!

Synttärisankari Hettulan yrityksen toimintaa, kalustoa sekä palveluja pääset katsomaan klikkaamalla tästä. Heillä on muuten taatusti Suomen hienoimmat autot maalauksineen! Olen kyllä ylpeä siitä, että valitsivat minut kakuntoimittajakseen. Iso kiitos luottamuksesta ja tilauksesta!

pertti50.png