Kaikki kiva loppuu aikanaan, nyt se on sitten ohi - ura Kanttiinissa. Jos niin voi sanoa? Koko juhannus on nyt mennyt tyhjentäessä ja siivotessa paikkaa ja täytyy vain ihmetellä miten ikinä olen saanut sinne niin paljon tavaraa umpattua! Kuinka paljon mahtuikaan pieneen Kanttiiniin, pieneen Kanttiiniin... dippa-dappa-duu. PALJON! :D

kanttis1-normal.jpg

Luukku meni kiinni Juhannus aatonaattona torstaina ja hiukan minusta tuntu, että haikea fiilis oli. Niin asiakkailla kuin minullakin. Vaikka yleensä ottaen olen innoissani lähtemässä rakentamaan uutta ja haastamaan itseäni taas hiukan eri lailla ammatillisesti, mutta onhan se selvä että juuret on niin vahvasti Kanttiinin ihmisissä ja yhteisössä, että kun konkreettisesti siellä viimeistä kertaa noissa asetelmissa nähtiin, niin tuli allekirjoittaneellekkin aina aika ajoin surullinen olo.

tuikku-normal.jpg

Sain henkilökunnalta aivan ihanaakin ihanamman "kynttilätelineen" ja keittiöpyyhkeen missä oli tosi kaunis teksti. Kortissa kiittivät yhteisestä ajasta ja toivottivat onnea tulevaan <3 Olin niin otettu että herkistyin samantien. Kyynel silmissä- jälleen.  Kynttelikkö koristaa nyt kotiani, mutta se tulee saamaan Somassa oman kunniapaikan, se on ihan varma. Ja koska tiedän jo miltä Somassa tulee näyttämään niin on jännä, miten tuo kynttelikkö sopiikin sinne täydellisesti!  Kiitos vielä kerran kauniista eleestä <3 

kanttis-normal.jpg

Poikien kans meidän piti vielä kakkukahvitella kans monet, monet kerrat ja hauskuutella aina välillä etteivät aivan alkaisi synkistelemään :) . Onneksi Kanttiini ei kuitenkaan lopu, vaan uusi Sinihän se siellä aloittaa jo heti 2.7 maanantaina ja palvelu jatkuu - paranee vaan! Sinne vaan katsomaan sitten mitä hauskaa se Sini on keksiny. Maanantaina 8.7 hänellä alkaa siellä lounastarjoilu klo 11-13, joten sitäkin varmasti kannattaa kokeilla kun miettii lounaspaikkaa Kittilässä.

Omalta kohaltani toivon suuresti onnea ja menestystä uudelle naisyrittäjälle! Puitteet on ainakin mukavat ja mie tykkäsin siellä kovasti toosottaa :) Kittilän Yrittäjänaisetkin toivottaa Sinin tervetulleeksi joukkoon mukaan!