Silloin kun töissä höllää (eli lauantai klo 12--> sunnuntaihin) niin tulee hetki vapaata ja luovuus pääsee kukkimaan ja voi kokeilla kaikkea uutta. Mie kokeilin nyt tupperin sushisettiä ja leipasimpa huomiseksi Kanttiiniin juustokakunkin. 

2013-06-09-normal.jpg

Ihan järjettömän helppoa oli luoda susheja noilla vehkeillä! Eka satsi onnistu tosi hyvin, mutta toisessa opin, että riisin kans pitää olla tarkkana. eikä saa missään nimessä keittää liian kuivaksi. Muutoin se ei mene kunnolla "kasaan". Tai menee, mutta ei pysy  koossa. Onnistunut ja hauska kokeilu, saa nähä mitä ens kerta rullailen makien väliin; tälläkertaa laitoin kurkkua ja lohta. Samoin nigirien päälle.

juuskollaasi-normal.jpg

Kaunistakin kauniimpi juustokakku onnistuu myös helposti tuppereilla. Monikäyttönen irtovuoka taittuu niin makean-, kuin suolaisen juustokakun tekemiseen, jäädykeen tekoon keskustarinkulalla tai ilman tai ihan mihin vaan. Hauska ja ennenkaikkea monikäyttönen vuoka!

 

Ja miten hauska, et ensi viikolla on taas kutsut erään tosi soman emännän kotona. Niistä tulee niin hauskat! Kolme tarjouslehdykkää on kuvaston ohella luettavana ja kaikki saa lahjaksi pinkit juomapuollot. Päätin, että vedetään hatusta Tupperaiheista improvisaatiota, saa nähä mitä siitä tullee! Jännityksellä odotan mieki :)