hettulat-normal.jpg

Viikko alkoi ihanasti kun sain maanantaina heti kukkia!! Jeeee!!! Viime viikkoisen ison 50-vuotiskakkutilauksen tilaajarouva toi minulle ison kimpun kauniita kukkia. Vitsit miten iloinen olin, kun olin ollut niin epävarma, että pitivätkö kakuista ja tuntui, että oisin kyennyt vieläkin parempaan työnjälkeen... Ilmeisesti kaikki menikin HYVIN <3 ihanaa.

Muutoinkin viikko oli vähä erilainen, mulla oli kylässä harvinainen vieras eli äitini. Kiva kun käy niin oppii tuntemaan vähän lapsensa, ja lapsenlapsensakin juttuja ja tapoja. Saisi käydä usemminkin <3

helimark-normal.jpg

Kittiläläisten kansallispäivää, eli suurta markkinaviikonloppua, juhlittiin mennä viikolla. Itsekkin osallistuin niiden järjestämiseen Yrittäjänaisen roolissa viihdeteltaltallamme, jossa karaoke raikasi ja sieltä sai asiakas ostettua niin ruokaa kuin juomaa. Meno oli huikea ja fiilis katossa. Just niin korkealla, kuin teltan huippukin :) Markkinahumu senkun jatkui kun sunnuntaina piipahdimme äidin ja Iiron kanssa myös Pajalan markkinoilla. Siellä se vasta kunnon markkinameiningit ovat. Hieman olisi vielä matkaa ainakin meillä kittiläläisillä siihen mitä siellä on.. Mutta ehkä se tästä, me ainaki ollaan nosteessa nyt y-naisten kanssa!

Toki kuului viikkoon myös kakkujakin, kun en mie millään virallisella kesälomalla ole. Ihan paakailen kaakkuja sitä mukaa kun niitä tilataan.

jade-normal.jpg

Jade 8v sai kakkuunsa tietokonepeliin luomansa hahmon, jonka piirsin marsipaanille. Toivottavasti neiti piti ja onnittelut hänelle <3

ilpo-normal.jpg

Ilpo ei tämän kummempaa suklaakakkua nyt saanut, kun tilaus tuli niin nopealla aikataululla etten ehtinyt teemakoristetta tehdä. Mutta kuulemma oli hyvä juttu kun kakun kuitenkin sai! Onnea Ilpo <3

casimir-normal.jpg

Casimir tykkää pyjamabanaaneista ja sai ne kakkuunsa. Onnea Casimir!

 

Paljon on muutaki lystiä tehty ja Soman suunnittelussa olen edennyt taas pikkuaskelin. Nyt on olemassa logokin, siitä lisää vaikka ensi viikolla- koko projektista siis! Ja kiitos kovasti kommenteista, joita annoitte edelliseen kirjoitukseen- jokaisen luen ja arvon annan kaikille. Arjalle sanottakoon, että lähes kaikki ehdotuksesi olivat jo mulla päässä olemassa ja tulevat siis toteutumaan. Mitä "yhteisajattelua", sanoisinko!! Aika mahtavaa :)

pr%C3%A4tk%C3%A4-normal.jpg

Iiro sai viikolla tällaista hauskaa kyytiä, kun isäni haki pikkuveljeni kanssa etelästä uuden kesämenopelin heille. Mieki lupasin lähteä kuskiksi ajamaan, ja pojat tietty kyytiin jos ja kun kerran uskaltavat! Ajoin nuorena prätkäkortin ja omistinkin sellaisen kaksipyöräisen Kazasakin usean kesän ajan. Sillä matkasin aina Helsinkiin kesätöihin ja kamat tuli perässä matkahuollossa. Hauskinta oli kaverin kanssa kaksipäällä ajaa niin, että mukana oli teltta ja tavarat ja yöpyä aina milloin missäki leirintäalueella. Helsingistä oli myös kiva käydä koluamassa ympäristöä, mm. Porvoo jäi mieleeni kun helteessä sinne prätkällä eksyttiin. Ei yhtään haittaa vaik yhtenä vuonna meillä oli kaverin kanssa kaupungilta vuokraamassamme yksiössä vain ja ainoastaan kaksi baden badenia ja pahvilaatikko huonekaluina. Sieltäkäsin me duunasimme koko kesän ja kävimme vain välikuolemat aina nukkumassa. Oi niitä aikoja! Vitsit miten kivoja muistoja taas <3 Marialle terkkuja ;)