Suurin osa Somaan tulevista asioista kuten huonekalut / astiat ja muut isot jutut olen tilannut eri tavarantoimittajilta ja ne odottavat vain hetkeä, kun ne voi pirttiin tuoda. "Pikkuisen" oli kuitenkin jäänyt vielä hankittavaa, joten silloinhan mennään minnekkäs muualle kuin joka sisustajan mekkaan Ikeaan :)

ikea-normal.jpg

Tiedossa oli, että tavaraa tulee tarttumaan mukaan joten ymmärsimme Annika ystäväiseni kanssa lähteä heti pakettiauton kanssa liikenteeseen. 

auto-normal.jpg

Käytiin vielä parsimassa katonrajan rako umpeen Rovaniemen kaupoissa, joten hyvä että auto riitti. Voi sanoa, että  oli rankka päivä! Nyt ne ystäväiset, jotka ovat tarjonneet apuaan tarvittaessa niin voin kertoa, että ma 30.9 tai tiistaina 1.10 tulee sellainen kuorma tavaraa, että kaikki halukkaat ovat tervetulleita talkoilemaan :) Ottakaa, jos mahollista oma porakone mukaan. Käy kasaaminen sukkelammin.. Ja nöyrä kiitos jo etukäteen jokaikiselle auttajalle ja hengessä muutenkin mukana elävälle <3 Ilman minun ihanaa tukiverkostoa en ois tässä.

viher1-normal.jpg

Tuotelista alkaa olla myös nyt hyvin hahmotettu, kuten hinnatkin. Jotkin etsii vielä paikkaansa, mutta sen totean että valikoima tulee elämään ja muokkautumaan matkan varrella. Esimerkiksi kesällä otan sellaiset tuotteet kuvaan mukaan, mitkä nyt jätän suosiolla pois. Pidetään lista suht yksinkertaisena, mutta vaihtelevana. Näin raaka-aineet kiertää ja varasto ei pääse liian isoksi tai vanhaksi. Olen kotona nyt tehny aika paljon Somassa nähtäviä tuotteita.. yksi niistä on vihersmoothie.

viher2-normal.jpg 

Tää on jännä tuote, ensin voi tulla että voi kauhia minkä makunen, mutta mie pidän jo tästä kovastikkin! Ja mikä herkullinen, terveellinen alku aamuun.

porkkana1-normal.jpg

Toinen mitä tullaan näkemään on keittoannokset. Lähinnä juuri terveellisiä sosekeittoja, mutta mahtuu mukaan myös perinteisiäkin vaihtoehtoja. 

porkkana-normal.jpg

Kyllä se nälkä lähtee hyvin appelsiini-porkkanakeitollakin!

Mitäpäs jännää muuta teille avaisin tulevasta, paljastamatta kuitenkaan ihan kaikkea... ? 

No kerrotaampa se fakta että Somaan tulee lauantaibrunssi! Kyllä vain, luit oikein : brunssi. Se tulee englannin kielen sanoista breakfast ja lunch eli aamiaisen ja lounaan yhdistelmä. Sen on tarkoitus olla joka lauantai klo 10 -15 ja toimii noutopöytämallisena. Pyrin siihen, että saan sen pyörimään melko heti, mutta älkää ihmetelkö jos ei ihan ekana lauantaina vielä ole. 

Muutoin kaikki on ajallaan ja yhä vielä paikka nettisivuineen aukeaa  7.-14.10 välisenä aikana. Arvatkaa pystynkö enää nukkumaan, niin kovasta minuaki jo jännittää!!!